ConStruction

Glade Congængere!

The Mad MuCow inviterer DIG, sammen med alle Sjove og Krøllede, Rolle- Kort- & Brætspillende... Godtfolk til en Hygsom weekenden i det vestjydske, vestjylland!... c",)

Blandt årets tiltag har vi valgt at gentage sidste års Magic turnering og brætspils hygge.
Vi har også rodet lidt med tilmeldingen, således at spiller tilmeldings sektionen er blevet simplere... Og Mastere kan fortælle lidt om deres senarie... Sendigt! c",)

Igen i år vil der være mulighed for at betale med MobilePay og Bankoverførsel (BEMÆRK Bankoverførsel KUN ved deltager betaling) Vi vil informere løbende om disse på Facebook.

Og selvfølgeli vil der være lidt præmier undervejs som: "Bedste Master" & "Bedste Scenarie"... Ganske som vi plejer – Og igen, og som altid så er det JER, deltagerne, der har magten! Så kom glad og stem løs, løbende, siddende eller stående gennem hele connen. c",)

facebook icon


Connens pris

Som altid en pris de fleste kan være med på... prisen er blevet sat til 50,- kr. og dette beløb vil dække morgenmad lørdag og søndag og seføli fri kaffe hele weekenden.


Tid og sted

Som altid den sidste hele weekend i marts.

OG i år 2018 blir det så til Weekenden:

Fredag d. 23. marts kl. 16:00 til
Søndag d. 25. marts kl. 14:00 ...Senest c",)

Holstebro Kommunale Ungdomsskole
Danmarksgade 24
7500 Holstebro

Se på Google maps


Anden forplejning

Foregår ud fra den frie vilje princippet... Og der ligger tilfældigvis et par fortrinlige pizza spisesteder, lige om hjørnet...
For de deltagere der ikke kan klare sig med morgenmad og Kaf en helt weekend... c",).


Tilmelding

Tilmeldingen ligner rigtig meget de tidligere år. Men i år har vi igen forsøgt at gøre den endnu mere overskuelig.
Og for gamle deltagere skulle det ikke volde de store omstillings problemer, med de opdateringer vi har lavet c",).

Ellers så er det sådan at man i hver af de 4 spil-perioder, vælger sig på en aktivitet og vi vil forsøget at opfylde dette ønske efter bedste evne.

BEMÆRK at man i år kan vælge sig helt fra at deltage i en af runderne 1-3, dette er kun hvis man ikke er fysisk tilstede på Connen i dette tidsrum.
(hvis huset skulle bryde i brand er det vigtigt for os at vide hvor mange vi skal lede efter inde i huset).

I runde 4. / Søndag kan man kun melde fra efter personlig aftale med Arrangørene, da vi jo lige skal have ryddet op inden vi går hjem... Mange tak c",)    


Master Tilmelding

Vi vil gerne opfordre dig til at melde dig under Mastere fanen (spil-ledere).


I år har vi forsimplet master tilmeldingen, du melder til hvornår du gerne vil afholde et senarie (spl runde 1, 2 eller 3) og så sender du efterfølgende beskrivelse af dit senarie (Intro, Genre, Setting, Antal deltagere... OG gerne et billede) til Crizz på mail: crizzarrangeor@gmail.com

Vi har som altid brug for dig... c",)
Og som altid en lille bonus! - Vi belønner med en 1.5 liter "Master Cola" for hver periode du er Master i.


Hvordan med spørgsmål?

Hvis du nu stadig skulle sidde med nogle spørgsmål som du ikke lige syntes du har fået besvaret, så Kontakt os endeligt, vi bider ikke:

MuConMail@gmail.com


Vi ses!

Tina, Crizz, Sus, Anders, & Bredvig.

ConStruction

MuCon 2018